Duyuru | 10 Kasım Atatürk’ü Anma Konseri Gerçekleşti.

10 Kasım Atatürk’ü Anma Konseri Gerçekleşti.

Anamur Musiki Derneği, Anamur Belediyesi destekleriyle Mustafa Kemal Atatürk´ün sonsuzluğa uğurlanışının 79. Yıldönümü nedeniyle “10 Kasım Atatürk’ü Anma” konseri gerçekleştirdi.

Belediye Meclis Salonunda gerçekleşen Atatürk’ü Anma konserine Belediye Başkanı Mehmet Türe, eşi Meliha Türe, Mersin Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Ali Rıza Kibrit, Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Gürel ile birlikte yaklaşık 350 davetli katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan programda, vefatının 79. ölüm yıldönümünde Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk´ün sevdiği şarkılar seslendirildi. İzleyicilerin duygulandığı programın hep bir ağızdan 10. Yıl marşı okumasıyla sona erdi. Programın sonunda Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe gecenin anısına Dernek Başkanı Emel Kurt´a teşekkür plaketi ve çiçek takdim etti.