Duyuru | ANAMUR FUARA HAZIRLANIYOR

Bu yıl dördüncüsü gerçekleşecek  ve onur konuğu Canan Karatay olacak olan  Tarım ve Gıda Fuarının hazırlık çalışmaları devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde  açılış toplantısı Köşebükü Astım Mağarasında gerçekleşen toplantının 2. Geniş kapsamlı toplantısı “Anamur Belediyesi Şehit Atanur Bal Fuar Merkezinde” gerçekleşti.

Toplantı Anamur Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Gürel öncülüğünde Belediye Müdür kadrosu arasında gerçekleşti.

Fuar alanında yerleşim planı çıkartan heyet, fuar alanında asılacak afişler hakkında ve çevre düzeni hakkında bilgi paylaşımında bulundu.

Görüntünün olası içeriği: araba ve açık hava

Görüntünün olası içeriği: 3 kişi, ayakta duran insanlar, ayakkabılar ve açık hava

Görüntünün olası içeriği: 3 kişi, gülümseyen insanlar, ayakta duran insanlar ve açık hava

Görüntünün olası içeriği: 2 kişi, gülümseyen insanlar, ayakta duran insanlar