Haber | Anamur Belediyespor 3 – 2 Mersin Ormanspor

Bu sezon Bölgesel Amatör Lig’te mücadele edecek olan Anamur Belediyespor Mersin Ormanspor ile yaptığı hazırlık maçını 3-2’lik skorla kazandı.

Anamur Şehir Stadyumunda oynanan maçı Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe, Anamur Belediyespor Kulüp Başkanı Ahmet Türe, Anamur Muzspor Kulüp Başkanı Esat İbret ve vatandaşlar seyretti.

Anamur Belediyespor Kulüp Başkanı Ahmet Türe takımın ara vermeksizin idmanlarını sürdürdüğünü ve hazırlık maçlarında üstün performans gösterdiğini ifade ederek Bölgesel Amatör lige hazır olduklarını söyledi. Kulüp Başkanı Ahmet Türe Hedeflerinin 3. Lig olduğunu söyleyerek tüm Anamur halkının Anamur Belediyespor’un maçlarında takımı desteklemelerini istedi.

Anamur Belediyespor, Bölgesel Amatör Lig’te ilk maçını 24 Eylül 2017 Pazar günü saat 15.00'da Anamur Şehir Stadyumunda Medcem Silifke Belediyespor ile oynayacak.