Haber | BAŞKAN TÜRE DOĞDUĞU TOPRAKLARI ZİYARET ETTİ

Sık sık vatandaşlarla bir araya  gelen Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe’ nin bu kez adresi doğduğu topraklar oldu.

Başkan Türe’ye Mersin Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Ali Rıza Kibrit, emekli Öğretmen  Mustafa Kaya, Mali Müşavir Yahya Küçük  ve ekibi eşlik etti.

Sabah erken saatlerde yola çıkan Başkan Türe’nin İlk adresi Gülnar İlçesine bağlı Yarmasu köyü olurken sonra İshaklar ve Dereköy’ e  geçti.

HERŞEY EĞİTİM İÇİN

Başkan Türe gün boyunca köylülerle, çocuklarla ve köy okulu öğretmenleri ile bir araya geldi.

Özellikle köylerde çocuklarla keyifli anlar geçiren Başkan Türe çocuklara küçük ikramlar, hediyeler ve kırtasiye yardımında bulunurken,  öğretmenlerden çocuklar hakkında bilgi aldı.

Başkan Türe “ Benim eşimde bir öğretmen. Öğretmenliğin ne kadar kutsal bir meslek olduğunu çok iyi biliyorum. Özellikle de siz köy öğretmenleri, ailelerinizden, eşlerinizden,  hatta çocuklarınızdan bile kopup buralara geliyorsunuz. Ve burada bu çocuklara bir şeyler katmanın sizlere verdiği mutluluğu gördük şahit olduk. Ben şahsım adına eğitim için her zaman, hem çocukların hem sizlerin yanındayım. “ şeklinde konuşurken köy okullarının ihtiyaçları hakkında ekibinden bir çalışma istedi.

Okulların yanı sıra köy kahvelerine de uğrayan  Başkan Türe burada  köy muhtarları ve köylülerle bir araya geldi. Köylülerle sohbet eden Başkan Türe, köylülerin kışa hazırlıkları hakkında bilgi aldı.

Son adresi ise kendi köyü olan Dereköy olan Başkan Türe’yi,  burada Dereköy Muhtarı Musa Söğüt Karşıladı. Başkan ve ekibi muhtarla birlikte köyde bazı incelemelerde ve ziyaretlerde bulundu.

Görüntünün olası içeriği: 1 kişi, gülümsüyor, ayakta, dağ, açık hava ve doğa

Görüntünün olası içeriği: 1 kişi, ayakta, dağ, açık hava ve doğa

Görüntünün olası içeriği: 1 kişi, ayakta, araba, ayakkabılar, ağaç, çocuk, açık hava ve doğa

Görüntünün olası içeriği: 1 kişi, ayakta ve açık hava