Haber | BAŞKAN TÜREDEN ZİYARET

Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe Anamur ve Bozyazı’da ki engelli derneklerini ziyaret etti.

Ziyaretlerde Türe’ye Bozyazı Belediye Başkan Yardımcısı Birsen Atılkan ve Anamur Belediyesi Personel Müdürü Fatma Aydın eşlik etti.

Ziyarete Bozyazı’dan başlayan ekip dernek çalışmaları hakkında bilgi  aldı. Çocukların yaptığı çalışmaları inceledi.  Yapılan sohbetin ardından  Başkan Türe Dernek Başkanı  Gazi Yıldırım’ a çiçek takdim etti.

Oradan ayrılan ekip ANAD  ( Anamur Engelliler Derneği ) ‘ne geçti. ANED’ de Dernek Başkanı Hikmet Narcı tarafından karşılanan heyet Dernek üyelerinin çalışmalarını inceledi.

Artık Sokaklarda Geziyoruz…

Ziyaret sırasında Başkan Türe’ye ve Dernek Başkanı Hikmet Narcı’ ya teşekkür eden bir dernek üyesi “  ben 2006 yılında Anamur’a yerleştim. Geldiğim dönemde sokakta gezen bir engelli yoktu. Göremiyorduk, herkes evinde kapalı idi. Sokağa çıkamıyorduk. Sonra sağ olsunlar başkanlarımız, Anamur halkı el ele verdi bu derneği kurdu. Bizlere akülü sandalye verdi. Artık sokakta normal insanlar gibi dolanıyoruz. Temel ihtiyaçlarımızı karşılayabiliyoruz. “ şeklinde konuştu.

Görüntünün olası içeriği: 3 kişi, gülümseyen insanlar, ayakta duran insanlar, gökyüzü ve açık havaGörüntünün olası içeriği: 5 kişi, gülümseyen insanlar, oturan insanlar, masa ve iç mekanGörüntünün olası içeriği: 4 kişi, gülümseyen insanlar, oturan insanlar ve iç mekan

Görüntünün olası içeriği: 12 kişi, gülümseyen insanlar, ayakta duran insanlar, takım elbise ve açık hava

Görüntünün olası içeriği: 1 kişi, ayakta ve takım elbiseGörüntünün olası içeriği: 3 kişi

Görüntünün olası içeriği: 5 kişi, gülümseyen insanlar, oturan insanlar ve iç mekan