Haber | BİNLERCE KİŞİ HAMSİYE DOYDU

Bu yıl 2. Si düzenlenen Yöresel Ürünler ve Hamsi Şenliği sona erdi. Anamur Belediyesi ve Sam Organizasyon İşbirliği ile ortaklaşa  düzenlenen   organizasyon 10 gün sürdü. 10 gün boyunca açık kalan stantlarda Kayseri Pastırması, Trabzon, Gümüşhane, Antep, Bursa, Artvin, Rize, Ankara yöresel ürünleri başta olmak üzere Türkiye´nin birçok yerine özgü ürünler sergilendi.

Anamurluların alışverişe doyduğu  şenlikte ise 10 bin kişiye hamsi ekmek dağıtımı yapıldı. Şenlikte eğlencede tavan yaptı,  horanların tepildiği, çiftetellilerin oynandı.

Şenlikte bizzat kendi elleri ile hamsi dağıtan Anamur Belediye Başkanı Mehmet türe “ bugün şenliğimizin son günü öncelikle bu yoğun ilğiden dolayı vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Anamur’un ekonomisine katkıda bulunmak amacımız. İnsanlarımızı  evlere kapatmamak.  “ şeklinde konuştu.

Satışlardan ve Anamur Halkından memnun kaldığını belirten stand görevlileri ve firma sahipleri ise Anamur halkına ve Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe’ye teşekkür etti.

Görüntünün olası içeriği: 1 kişi, ayakta ve açık hava

Görüntünün olası içeriği: 4 kişi, oturan insanlar ve açık hava

Görüntünün olası içeriği: 5 kişi, gülümseyen insanlar, oturan insanlar, ayakta duran insanlar, çocuk ve açık hava

Görüntünün olası içeriği: 3 kişi, oturan insanlar ve açık hava