a
0(324) 814 11 15
Çağrı Merkezi
Share
Değerli Hemşerilerim, Saygıdeğer Kamuoyu.

18.07.2020 cumartesi günü Kıbrıs Barış Harekatı’nın 46. yıl dönümü anısına İstanbul Yıldızlar Yüzme Spor Kulübü ile ortak düzenlediğimiz, Devlet Eski Bakanımız Sayın Kürşat Tüzmen’in de yüzücü olarak katıldığı Bayrağımız Kulaçlarla Kıbrıs’a etkinliği için ilçemize gelen çekim ekibinde bulunan görevli kameramanın Koronavirüs Testinin Pozitif çıktığı, 19 Temmuz Cumartesi günü akşam saatlerinde tarafımıza iletilmiş, virüs taşıdığı belirlenen görevli kemeraman sağlık ekiplerimiz tarafından hemen kontrol altına alınarak Mersin’e götürülmüş, bu gelişme üzerine 19.07.2020 Pazar gününden itibaren, sağlık kuruluşlarının herhangi bir risk taşımadığımızı belirtmelerine rağmen, şahsım başta olmak üzere, ilgili organizasyonda görevli 20 arkadaşımızı gönüllü sosyal izolasyona alarak Anamurlu hemşehrilerimizin ve mesai arkadaşlarımızın sağlığını koruma altına almıştık.
Bu süreçten itibaren genel belediyecilik hizmetlerimizi uzaktan yöneterek vatandaşlarımıza hizmet etmeyi sürdürdük.
24.07.2020 Cuma günü ilçe sağlık müdürlüğü ekiplerimiz tarafından yapılan Covid-19 test sonuçlarına göre, şükürler olsun şahsımın ve ekip arkadaşlarımızın herhangi bir sağlık sorununun bulunmadığı, virüs taşımadığı tarafımıza bildirilmiştir.
Yaklaşık bir haftadır vatandaşlarımızın ve çalışanlarımızın sağlığını korumak adına sürdürdüğümüz sosyal izolasyon bugün itibari ile sona ermiştir. Hidayet Kılınç ve ekibi, sıfır risk ile bir haftalık aranın ardından hastası olduğu Anamur’a hizmet etmeye devam edecektir.


Hidayet KILINÇ
Anamur Belediye Başkanı