20 Şubat 2011 Genel Başkan Ziyareti Konuşma Metni

Tarih: 22.02.2011

Sayın Genel Başkanım,

İlçemize ve Belediyemize hoş geldiniz. Gelişinizle Bizleri onurlandırdınız, bu kritik dönemde bana, Teşkilatıma ve Anamur halkına moral ve enerji verdiniz.

Sayın Genel Başkanım,

Görevi Devraldığımız günden itibaren sizlerin bize örnek olduğunuz, “Önce Ülkem ve Milletim, sonra Partim” anlayışınızı yerel yönetimde de uygulamaktayız.

Sadece bize oy verenlerin değil tüm Anamur’un Belediye Başkanı olduğumu asla unutmuyoruz.

Resmi Kurumlarla, Siyasi Partilerle, Sivil toplum örgütleriyle tam işbirliği Halindeyiz.

Anamur Belediyesi olarak vizyonumuz :

Karşılıklı saygı ve sevgiye dayalı, vatandaşın katılımını sağlayan, iletişimi sağlam açıklık ilkesine uyan, kamu yararı gözeten, eşitlik ilkesine bağlı, Milli ve Manevi duygulara duyarlı, en az maliyetle en fazla sosyal, kültürel ve fiziki projeleri hayata geçirmektir.

Sayın Genel Başkanım,

Devraldığımız 23 milyon borç ve İller Bankasından gelen paranın adrese dayalı nüfus sayımından dolayı 5 yılda toplam 12 milyon TL’nin eksik gelmesi bizi asla yıldırmıyor.

Kendi kaynağımızı kendimiz bularak halkımıza söz verdiğimiz projeleri mutlaka zamanında yerine getireceğiz.

12 Hazirandan sonra sizin BAŞBAKANLIĞINIZDA;

*Anamur Gümrük kapısının açılacağından,

*Anamur-Kıbrıs, Anamur-Antalya, Anamur-Mersin deniz ulaşımının sağlanacağından

*Turizm yatırımlarının destekleneceğinden, Anamur Muzunu destekleyeceğinizden

ve MHP Mersin Milletvekillerimizin verdiği önerge gereği Anamur’un İl yapılacağından eminiz.

Sayın Genel Başkanım,

Dünyanın Türkiye’nin Liderliğine, Türkiye’nin de sizin Liderliğinize acilen ihtiyacı var.

Sayın Genel Başkanım,

Anamur halkı sizi BAŞBAKAN olarak görmek istiyor, bunun için üzerimize düşen görevi en iyi şekilde yapacağımızdan emin olunuz.

Sayın Genel Başkanım,

Şahsım: Ülkücü olmaktan, MHP’nin Belediye Başkanı olmaktan ve Sizin emrinizde çalışmaktan onur ve gurur duymaktayım.

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE !

Konuşma videsunu izlemek için Tıklayınız.

* Adınız & Soyadınız:
Eposta Adresiniz:
* Mesajınız:

* Güvenlik Kodu:
Lütfen resimde gözüken 4 tane harfi yanındaki yere yazınız.
Code_image?r=698081

Cebbar korkmaz
04.04.2011 - 15:39:45
Şair yazar Cebbar KORKMAZ saygılarımla